Tonnie van Deursen spiritueel medium coach mediator
Tonnie van Deursen
Integriteit, warmte en vertrouwen

Gastenboek

09-07-2019 17:22 uur
Annoniem

Onlangs heb ik een heel goede reading gehad van Tonnie. Ik heb duidelijke richtlijnen gekregen waar ik veel aan heb en een beeld / voorspelling voor de komende tijd . Zonder info vooraf kreeg ik een beeld van mijn leven dat helemaal klopt .Zij is een zeer ontwikkeld en erg goed medium met jarenlange ervaring dat blijkt uit alles.
Heel erg bedankt Tonnie
Lieve groeten van
Anoniem

27-06-2019 20:15 uur
Jet ( Kerkrade )

Mooi dat je de zaal weer in gaat voor verdieping...Xxxx groetjes, Jet.

11-06-2019 11:12 uur
Lisa

Vorig jaar zat ik in een periode met veel veranderingen, ik was op zoek naar een nieuwe baan en een nieuwe woning. Veel was onzeker.
Toen ik met Tonnie had gesproken voelde ik mij zoveel sterker. Ze gaf mij vertrouwen en leerde mij om doelen op te stellen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ’zo komt er vanzelf een toekomst’ zei ze.
Dit ben ik gaan doen. En ik reflecteer hier ook op. Zo nu en dan hebben we een videogesprek (superhandig dat dit kan!!) en dan helpt ze me weer een stapje verder. Wat een ontzettende wijze vrouw.

Tonnie heeft mij ook veel tips gegeven m.b.t. mijn werk en het bedrijfsleven, ze vertelde mij waarmee ik aan de slag moest gaan om meer te groeien. Hierdoor ben ik steeds verder gekomen.

Ook had ik last van een ziekenhuistrauma, ik had veel therapieën gevolgd maar ik bleef angstig. Tonnie wist een moment uit mijn jeugd terug te halen (dat ik als kind heel hard van een fietsje ben afgevallen, dit wist ik zelf niet eens meer) welke nog niet verwerkt was en hielp mij dit te verwerken. Blijkbaar versterkten deze twee trauma's elkaar. Nadat Tonnie mij had geholpen was ik niet meer angstig!

Lieve Tonnie, ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Bedankt voor alles en ik hoop dat ik je nog vaak mag spreken.

14-01-2019 20:06 uur
Roger ( Maasbree )

Bedankt voor de mooie reading van afgelopen morgen, het gaf me nieuwe inzichten en handvaten....

04-11-2017 09:48 uur
Ria

Ben een nuchter type dat uit eigen beweging nooit naar een medium zou zijn gestapt. Maar wat ben ik dankbaar dat mijn geliefden die ik moet missen onze “toevallige” ontmoeting bij het concert van Andrea Borcelli geregisseerd hebben. Mijn reactie bij deze bijzondere ontmoeting was heftig maar de boodschap was voor mij heel duidelijk. Lieve, hartverwarmende Tonnie wat ben ik blij dat ik op je uitnodiging ben ingegaan. Het was een emotionele en verhelderende reading die mij; antwoorden op het verleden; kracht voor het heden en geruststelling voor de toekomst gaven. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke beleving.

21-10-2017 08:01 uur
Marieke ( Ommel )

Op 21 september schreef je op Facebook het volgende bericht: "als jij iemand een reading zou gunnen".
Ik hoefde daar niet lang over na te denken want met heel mijn hart gunde ik het mijn man die van kinds af aan al veel dierbaren heeft verloren. Hij werd 50 jaar en ik vond dit een mooie reden om terug te kijken.
Afgelopen donderdag was het zo ver. De rit naar Riethoven was al bijzonder...
Maar zeker ook de ontmoeting met jou Tonnie was warm.
Op een mooie manier heb jij het leven van mijn man in kaart gebracht.
Dit heeft ons beide mooie inzichten gegeven maar er werden ook zaadjes gepland.
Meer dan dankbaar gingen wij naar huis terug kijkend op een ochtend om nooit te vergeten.
Liefde volle groet, Marieke ook namens Hans.